Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا زینب اختری سه شنبه در حاشیه نشست با زنان کارآفرین خوزستان در سالن جلسات حوزه استاندار در گفت وگو با خبرنگاران، ضمن تسلیت به همه مردم ایران برای فوت تعدادی از هموطنان در فاجعه فروریزش برج متروپل در آبادان، نتیجه سفر سه روزه خود به این شهرستان را در پی این حادثه تشریح کرد.

وی افزود: ستاد بحران خانواده‌های فوت‌شدگان این فاجعه را با حضور دانشگاه علوم پزشکی آبادان، فرمانداری آبادان، بهزیستی و کمیته امداد تشکیل دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختری اضافه کرد: یک گروه داوطلبانه مشکلات خانواده‌ها را احصا کرد که بر اساس گزارش این گروه، به دیدار خانواده‌هایی رفتیم که از اقشار ضعیف‌تر و اغلب کارگران متروپل  بودند.

وی با اشاره به دستور رهبری، رییس جمهوری و وزیر کشور برای پیگیری این حادثه، ادامه داد: در این دیدار مشکلات خانواده‌ها را اعم از مالی، مسکن و وضعیت بازماندگان احصا کردیم و بعد از آن با کمیته امداد، بهزیستی، وزیر کار، ستاد اجرایی فرمان امام و آستان قدس و حتی روانشناسان و انجمن‌های روانشناسی داوطلب، صحبت‌هایی انجام دادیم و قرار شد که این خانواده‌ها هم به لحاظ مادی و هم به لحاظ معنوی حمایت شوند.

اختری اظهار داشت: ستاد اجرایی فرمان امام برای کمک به افرادی که معرفی می‌کنیم اعلام آمادگی کرد همچنین با وزارت کار صحبت‌هایی درباره فوت‌شدگانی که فاقد بیمه بودند شده است تا مشکلشان حل شود.

مدیرکل زنان و خانواده وزارت کشور همچنین با اشاره به شناسایی پیکرهای ۳۵ جانباخته این حادثه تا عصر روز سه شنبه، گفت: طبق گزارش‌ها حدود ۳۰ نفر بعنوان مفقودی اعلام شده که با توجه به ادامه روند جستجوی مفقودان هنوز قطعی نیست.

به گفته وی، این حادثه ۳۷ مصدوم داشت که یکی از آنها که در بیمارستان آبادان بستری بود به اهواز اعزام شد و قرار شد بهزیستی درمانشان را برعهده گیرد.

وی افزود: بیشتر افراد ضایعه دیده از اهالی مینوشهر و کارگرانی بودند که در برج متروپل کار می‌کردند که به صورت ویژه به دیدار خانواده‌های آنها رفتیم، متاسفانه خانواده‌های زیادی در این شهر سرپرست خود را از دست داده‌اند که دو زن باردار نیز در میان آنها بوده و اغلب آنها اقشاری بودند که شاید نتوانند حقشان را بگیرند.

اختری با تقدیر از همدلی، خونگرمی و دلسوزی مردم آبادان، تاکید کرد: خانواده‌های بازماندگان معتقدند که عزیزانشان مظلوم جان خود را از دست دادند و مطالبه آنها این بود که خون مظلوم نباید پایمال شود، ما نیز تلاش خود را برای رساندن این پیام به مسئولان رده بالای کشور انجام می‌دهیم.

وی اضافه کرد: مشکلات برج متروپل مربوط به سال‌های گذشته بوده که اکنون نتیجه‌اش را دیدیم، آنچه اکنون مهم است این است که موارد مشابه آن شناسایی شود تا تخریب یا مقاوم سازی شود که مردم می‌توانند در این زمینه کمک کنند.

اختری ادامه داد: تاکید وزیرکشور این است که همه اجساد متوفیان خارج و به خانواده بازگردانده شود و بعد از آن سازه تخریب شود.

بر اساس این گزارش، بخشی از ساختمان دوقلوی متروپل آبادان دوشنبه دوم خرداد ریزش کرد و تا زمان انتشار این خبر که آواربرداری ادامه دارد، پیکر ۳۶ نفر از جانباختگان از زیر آوار خارج شده است.

برچسب‌ها وزارت کشور ساختمان متروپل آبادان خوزستان اهواز آبادان پروندهٔ خبری حادثه فرو ریختن ساختمان متروپل آبادان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت کشور ساختمان متروپل آبادان خوزستان وزارت کشور ساختمان متروپل آبادان خوزستان اهواز آبادان خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس

نماینده ولی فقیه در همدان با اشاره به اینکه در مدارس و دانشگاه‌های ما ارزش‌های مادی مورد نظر قرار گرفته است، گفت:‌ اگر بخواهیم منزلتی به قشری بدهیم باید سود بیشتری به آنها بدهیم و این فاجعه است که ارزش مادی ما بیشتر از سایر شاخصه‌ها باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی شامگاه پنجشنبه در مراسم تجلیل از معلمان سرآمد استانی و کشوری که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد اظهار داشت: مسئله، علم و ارزش ذاتی علم است و آن چیزی که مهم است این است که در اروپا علم ارزش ذاتی نداشت و بشر قصد داشت با علم بر انسان‌ها مسلط شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در دیدگاه عمومی علمی ارزشمند است که سود بیشتری دارد افزود: در قدیم به جمله علم بهتر است یا ثروت دقت نکردیم و روی آن فکر نکردیم و آن را جدی نگرفتیم و در حال حاضر شاهد این هستیم که ارزش علم به سودآوری آن است و آن رشته‌ای که سودآوری بیشتری دارد ارزش بیشتری هم دارد.

شاخصه علم در جامعه اسلامی نباید به سودآوری آن باشد

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه در جامعه اسلامی شاخصه علم نباید به سودآوری آن باشد بیان کرد:  جامعه اسلامی اگر شاخصه‌های علم را شاخصه‌های اسلامی بداند باید برای علم ارزش زیادی قائل باشد چه سودآور باشد چه نباشد.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه نظام آموزشی باید سالم باشد عنوان کرد: اگر نظام آموزشی ما سالم بود شاهد پیشرفت هستیم و ارزش معلم بالا می‌رود چرا که دیگر ارزش‌های مادی مطرح نیست.

وی با اشاره به اینکه در مدارس و دانشگاه‌های ما ارزش‌های مادی مورد نظر قرار گرفته تصریح کرد: اگر بخواهیم منزلتی به قشری بدهیم باید سود بیشتری به آنها بدهیم و این فاجعه است که ارزش مادی ما بیشتر از سایر شاخصه‌ها باشد.

معلم به پر منزلت ترین قشر جامعه تبدیل شود

امام جمعه همدان  با بیان اینکه تلاش ما باید بر ایجاد یک جایگاهی در بین قشر دانشجو و استاد باشد، تصریح کرد: باید ارزش‌های خودمان را از سمت مادی دور کنیم و سعی ما بر این باشد که معلم به پر منزلت ترین قشر جامعه تبدیل شود.

وی افزود: سعی ما باید بر این باشد که جامعه به رشد خودش برسد و معلم باید به ارزش ذاتی خودش برسد.

امام جمعه همدان با بیان اینکه احترام به معلم یکی از واجب ترین کارها است افزود: یکی از برکت‌های علم همین است که به معلم احترام گذاشته شود و جایگاه والای معلمان در سطح جامعه حفظ شود.

معلمان در پرورش نخبگان نقش کلیدی دارند

استاندار همدان با  اشاره به اینکه همه دانشمندان، پرورش یافتگان معلمان هستند گفت: این معلمان هستند که با تلاش و دلسوزی خودشان باعث پرورش دانشمندان و آینده سازان آینده این مرز و بوم می‌شوند که این خودش ارزشمند است.

 علیرضا قاسمی فرزاد اظهار داشت: فرهنگیان نقش کلیدی در تعلیم و تربیت جامعه ایران اسلامی با توجه به غنای بالای فرهنگی آن دارند که باید به این قشر توجه خاصی شود.

وی با بیان اینکه تعلیم و تربیت فرهنگی از غنای بالایی برخوردار است تصریح کرد: آموزش و پروش در کشور ما در حوزه های مختلف از یک قدمت و عظمت بسیار بالایی برخوردار است که نقش بسیار زیادی را دارد.

قاسمی فرزاد با اشاره به اینکه تاثیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب دو چندان شد بیان کرد:  انقلاب اسلامی به ما یاد داد که این ارگان هم انسان ساز است و هم اینکه تاثیر زیادی در رشد و توسعه این مرز و بوم نقش دارد.

استاندار همدان با بیان اینکه بسیاری از مقامات استانی و کشوری تا کنون از خانواده آموزش و پروش هستند عنوان کرد: بسیاری از مقامات دولتی ما از نیروهای بسیار توانا و دلسوز و متعهد در همین ارگان هستند و آموزش‌وپرورش پس از پیروزی انقلاب‌اسلامی نشان داده که این نهاد مقدس انسان‌ساز و پرورش‌دهنده نیروی تواناست.

وی با اشاره به اینکه همه دانشمندان، پرورش یافتگان توسط معلمان هستند عنوان کرد: این معلمان هستند که با تلاش و دلسوزی خودشان باعث پرورش دانشمندان و آینده سازان آینده این مرز و بوم می شوند که این خودش ارزشمند است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محور بندر امام به آبادان بازگشایی شد
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • روایتی از معلم نیکوکار بیرجندی برای حمایت ۱۱ فرزند معنوی
  • انتقاد امام جمعه همدان از توجه به ارزش‌های مادی در مدارس
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین
  • معلم بیرجندی با ۱۱ فرزند معنوی
  • روایت معلم نیکوکار بیرجندی که ۱۱ فرزند معنوی دارد
  • ضرورت توجه به حقوق و مسائل مادی معلمان
  • سرکشی از خانواده‌های شهدا برکات معنوی دارد
  • دیدار استاندار با خانواده معزز شهدای حادثه تروریستی سیب و سوران در حوزه سیستان