Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@22:47:43 GMT

هیأتی که در خانه جانباختگان متروپل روضه گرفت +عکس و فیلم

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۸۷۰۹۶

هیأتی که در خانه جانباختگان متروپل روضه گرفت +عکس و فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، دوم خردادماه بود که ساختمان متروپل معروف به برج دوقلو آبادان فروریخت. براساس آخرین اعلام فرماندار ویژه آبادان، تعداد جانباختگان حادثه ریزش در ساختمان متروپل آبادان تاکنون به ۴۳ نفر رسیده است. در ۱۷ روز گذشته از این حادثه، خانواده‌های بسیاری در آبادان عزادار شدند و روزهای سختی نیز بر نیروهای امداد و نجات گذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هیأتی که در کنار برپایی مجلس، کمک‌رسان مردم است

هیأت فقط برای برپایی مجلس نیست!

در کنار نیروهای امداد، نیروهای مردمی، هیأتی و جهادی بسیاری هم کمک‌رسان بهبود اوضاع و شرایط در آبادان بوده‌اند. از جمله آن‌ها می‌توان به اعضای هیأت فاطمیون بندرماهشهر با محوریت مداح آن‌ها سعید کرمعلی اشاره کرد. این مداح می‌گوید: «هیأت ما سال‌هاست در کنار وظیفه ذاتی هیأت‌داری و برپایی مجالس عزاداری، خود را موظف می‌داند در زمینه خدمات اجتماعی و خدمت‌رسانی هم فعالیت داشته باشد. از جمله آن‌ها می‌توان به زلزله کرمانشاه و سیل خوزستان اشاره کرد. این هیأت براساس همین رسالت در مواقع حوادث و بلایا بی‌اعتنا نیست و خود را مسئول می‌داند تا به کمک مردم بشتابد.»


اعضای هیأت فاطمیون بندر ماهشهر در مواقع بلایای طبیعی و حوادث کمک‌رسان مردم هستند

 

مستندی از فعالیت‌های قرارگاه جهادی هیأت فاطمیون ماهشهر در کمک‌رسانی به مناطق سیل زده استان خوزستان

هیأتی‌ها با برپایی موکب کمک‌رسان، نیروهای امداد شدند

اعضای این هیأت بعد از این حادثه با شروع آواربرداری، خود را به صحنه رساندند و کمک‌رسان نیروهای امدادی، انتظامی و ... شدند. کرمعلی می‌گوید: «بچه‌های هیأت ما در گروه‌های سه ـ چهار نفره خود را به آبادان و محل حادثه می‌رساندند و با برپایی ایستگاه‌های صلواتی و موکب به نیروهای امدادی و انتظامی و خانواده‌های داغدار و عزادار خدمت‌رسانی می‌کردند.»


گروهی با محوریت امام جمعه ماهشهر و مداح هیأت راهی منازل جانباختگان شدند

تصمیم گرفتیم بار روی زمین مانده را بلند کنیم

نیروهای امدادی تمام تمرکز خود را روی نجات حادثه‌دیدگان و یا بیرون کشیدن اجساد گذاشته بودند و بار روی زمین مانده، توجه به خانواده‌های عزادار بود. هیأتی‌ها تصمیم گرفتند این بخش را برعهده بگیرند. این مداح اهل بیت(ع) می‌گوید: «اعضای هیأت فاطمیون به همراه حجت‌الاسلام محمدی‌پور، امام جمعه شهرستان تصمیم گرفتند به خانواده‌های عزادار سر بزنند و به آنان تسلی دهند. این مجموعه در منازل درگذشتگان این حادثه، روضه برپا می‌کردند تا به خانواده‌های عزادار تسلیت بگویند. برپایی روضه امام حسین(ع) در منزل این خانواده‌ها موجب آرامش و تسلی خاطر آنان می‌شد.»

برخی هیأتی‌ها آتش‌نشان و امدادگر شدند

تعدادی از اعضای این هیأت نیز که توان اجرایی و ظرفیت امدادرسانی داشتند از روزهای نخست، کمک‌رسان نیروهای آتش‌نشان و امدادگر هستند و شبانه‌روز فعالیت دارند. کرمعلی می‌گوید: «حضور اعضای هیأت ما در کنار نیروهای امداد و همچنین خانه درگذشتگان تاثیر بسیار بالایی داشت؛ البته فقط ما این کار را نکردیم و گروه‌های دیگر و هیأت‌های دیگر نیز حضور پیدا کردند. حتی گروه‌های جهادی بسته معیشتی برای خانواده‌های نیازمند این حادثه فراهم کردند. خانواده‌های آنان هم قدردان این حضور بودند.»

گلایه‌های حادثه‌دیدگاه متروپل

خانواده حادثه‌دیدگان گلایه‌ای داشتند و به این هیأتی‌ها ابلاغ می‌کردند که چرا میان این حادثه و حادثه پلاسکو تفاوت قائل شدند و کار رسانه‌ای واحدی صورت نگرفت تا مانع نشر اخبار کذب شوند. کرمعلی می‌گوید: «البته در این دیدارها توضیح می‌دادیم که شرایط متروپل بسیار متفاوت بود و به دلیل اینکه ۱۳ طبقه بود، آواربرداری بسیار سخت بود. حدود ۳۰۰ نفر از مردم آبادان هم کارگران ساختمانی این پروژه بودند که بیکار شده‌اند و در حال حاضر نسبت به اشتغال خود نگران هستند. درخصوص بیمه افرادی که از دنیا رفته‌اند هم نگرانی‌هایی وجود داشت؛ زیرا برخی با سابقه ۱۵ سال کار در این پروژه بیمه نبودند.»

 

نماهنگ هیأت فاطمیون بندر ماهشهر با نوای سعید کرمعلی

خونگرمی‌های مردم آبادان

مردم آبادان در این حدود ۱۷ روز خونگرمی، محبت و همراهی بسیار خوبی با نیروهای امدادگر داشتند که در نوع خود جالب توجه است. این مداح اهل بیت(ع) می‌گوید: « امدادگران شبانه‌روز در گرمای بالای ۵۰ درجه آبادان مشغول کار و آواربرداری هستند و مردم آبادان و حتی خانواده آسیب دیده در حد توان خود از آب، شربت، میوه، صبحانه و غذا و ... فراهم می‌کردند و به دست امدادگران می‌رساندند. نفس این عمل ستودنی است. حق مردم این شهر و استان خوزستان نیست که افراد سودجو با رانت و ارتباطات چنین بلاهایی سر آنان بیاورند.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روضه ساختمان متروپل آبادان خوزستان خدمات اجتماعی مداح اهل بیت نیروهای امداد هیأت فاطمیون مردم آبادان اعضای هیأت خانواده ها کمک رسان هیأتی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

به گزارش رویداد۲۴، بخش‌هایی از گفت وگوی اکرمی را در ادامه می‌خوانید:

همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و… می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دوساعته و سه‌ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • محور بندر امام به آبادان بازگشایی شد
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره پست جدید همسر ابراهیم رئیسی
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده
  • واکنش دانشگاه تهران به حواشی برخی انتصابات در دانشکده خانواده
  • همسر ابراهیم رئیسی و انسیه خرعلی از یکجا پُست جدید گرفتند
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • حکم رئیس دانشگاه تهران برای جمیله علم‌الهدی، همسر ابراهیم رئیسی